Vier Top Employers in Mechelse regio

topemployersVier werkgevers uit de Mechelse regio mogen zich een jaar lang Top Employer noemen. Ze kregen het kwaliteitslabel van het internationale Top Employers Institute na een grondige doorlichting van hun HR-beleid.

“Uit ons grondige, onafhankelijke onderzoek is gebleken dat dit bedrijf uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren”, zo vermeldt het certificaat dat de bekroonde bedrijven ontvingen.

De bekroonde bedrijven uit het Mechelse zijn HR-dienstverlener t-groep, Telenet, de Mechelse ICT-dienstverlener Ordina en HeidelbergCement Benelux, de bouwgroep waartoe ook Inter-Beton met vestigingen in Mechelen en Niel behoort.

Ondernemingen die zich kwalificeren als Top Employer kunnen een jaar lang gebruikmaken van deze exclusieve status. Dit versterkt hun merkuitstraling als werkgever en maakt het voor de bestaande en potentiële werknemers en andere belanghebbenden duidelijk dat de organisatie uitmunt in het verstrekken van een verrijkende ervaring aan haar medewerkers en op die manier deel uitmaakt van een selecte groep internationale topondernemingen.

De Top Employers-onderzoeksmethode is aangepast aan elk land en wordt elk jaar geactualiseerd, in overeenstemming met de internationale norm voor quoteringen. De methode is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een lokaal panel van HR-deskundigen en andere geselecteerde partners.