NIEL – Baeyaert Imbaver gaat dit jaar voor een totale make-over. Het hoofdkantoor in Niel maakt plaats voor een modern, nieuw pand dat bovendien hypothecaire leningen zal aanbieden. Ook het tweede filiaal in Hingene wordt flink onder handen genomen.

Pieter Baeyaert richtte in 1982 in bijberoep verzekeringskantoor Baeyaert Imbaver op. Toen zijn vrouw Cindy Verschueren mee in de zaak stapte, drong een uitbreiding zich zo op en werd er een bankkantoor in Hingene geopend. Nu er met Dries Baeyaert ook nog een ander familielid bij is gekomen, is de continuïteit verzekerd.

“Die continuïteit laat ons nu toe om te vernieuwen en uit te breiden”, aldus Pieter Baeyaert. “In een zeer concurrentiële markt van verzekeringen waarin men de weg snel zoek raakt, is het belangrijk op een specialist met kennis van zaken te kunnen terugvallen. Ons bedrijf groeit door onze persoonlijke aanpak die erg gesmaakt wordt door particulieren en kmo’s.”

Open sfeer

Om blijven tegemoet te komen aan de behoeften van de klant wordt er nu geïnvesteerd in vernieuwing. “Het typische bankkantoor in Hingene en het thuiskantoor in Niel maken plaats voor twee moderne panden. In onze job streven we naar een open sfeer en die willen we ook in onze kantoren weerspiegeld zien”, zegt Pieter Baeyaert.

Het nieuwe kantoor in Niel zal bovendien een Hypotheek.punt worden. “Daar bieden we 100 procent onafhankelijk hypothecaire leningen aan.”