IlsedaemsHet transportbedrijf Vervoer Verhaegen bouwt een nieuw distributie- en verwerkingscentrum op het industrieterrein Duwyck in Lier. “We zaten al een hele tijd compleet vast in onze huidige vestiging”, zegt zaakvoerster Ilse Daems. “We willen vooral meer ruimte creëren voor de verwerking van de producten van onze klanten.”

Vervoer Verhaegen heeft zich sterk gespecialiseerd in de markt. “Wij doen zeker niet aan vervoer van A tot B. In die markt is de concurrentie niet meer te harden. Daar kun je geen toegevoegde waarde realiseren”, zegt Ilse Daems. “Wij rijden enkel voor klanten in de Benelux, veelal voor distributiebedrijven die we een eigen aanpak garanderen.”

In het klantenbestand van Vervoer Verhaegen zitten namen als Veritas, Overstock, Unigro, X20, Fun en Beco, maar ook kleinere regionale bedrijven als Pomax. “Wij garanderen onze klanten een vaste chauffeur die na verloop van tijd hun wensen goed kent. Onze trucks rijden desgewenst met het logo van de klant en wij bieden een heel ruime service vanuit ons eigen distributie- en verwerkingscentrum. In ons aanbod zit de hele logistieke planning met opslag, desnoods verwerking, leveringen aan huis enz. Op palletten, als stukgoed, als dedicated transport, you name it.”

Vervoer Verhaegen werd destijds opgezet door de familie Verhaegen maar werd de afgelopen jaren overgenomen door Ilse Daems. Het bedrijf stelt vandaag 45 mensen te werk en heeft een omzet tussen de 6 en de 7 miljoen euro.