Het gaat goed met Made in Mechelen. Zo’n 5.600 abonnees krijgen elke werkdag onze nieuwsbrief in hun mailbox en voor onze website noteren we gemiddeld per maand zo’n 30.000 gebruikers. Dit is bijna een verdubbeling in vergelijking met onze startcijfers in augustus 2014.

Om zo veel mogelijk nieuws te verzamelen van ondernemingen uit de grote regio rond Mechelen, krijgt de redactie van Made in Mechelen versterking. Leen De Moor wordt vanaf nu bijgestaan door Bart De bruyn.

Bart De bruyn is zaakvoerder van de bvba Onuitwisbaar, gespecialiseerd in communicatie- en mediabegeleiding en advies. Hij is tevens consulent communicatie en pers bij Provincie Antwerpen op het kabinet van gedeputeerde Ludwig Caluwé en docent en onderzoeksmedewerker aan Thomas More Hogeschool Mechelen.

Nieuws van uw bedrijf kunt u nog steeds sturen naar redactie@madeinmechelen.be. Wij brengen nieuws uit de steden en gemeenten Mechelen, Lier, Boom, Schelle, Niel, Rumst, Duffel, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, Puurs, Bornem, Sint-Amands, Putte, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Zemst, Boortmeerbeek en Keerbergen.