LIER – De volledig vernieuwde Aldi aan de Lispersteenweg in Lier opende zaterdag 4 augustus zijn deuren. Er ligt nu meer nadruk op verse producten zoals brood, groenten en fruit.

Er is nu ook een broodafdeling. Het brood wordt ter plaatse gebakken.

Aldi is volop bezig met de vernieuwing van zijn winkels. Uit een onderzoek bij de klanten bleek dat ze meer verse producten willen in de winkel, en daar werd rekening mee gehouden. In de vernieuwde winkels vind je veel meer vers brood, groenten en fruit.

Eind juli opende al een vernieuwde Aldi in Schelle, en tijdens de laatste week van juli werd de Aldi-vestiging aan de Lispersteenweg in Lier omgevormd. Dagverse groenten en fruit vind je in de nieuwe versmarkt en er zijn ook meer slaatjes, sappen en bereide gerechten in het aanbod opgenomen.

Prijs

Verder blijft het aanbod in de winkel hetzelfde. Grote pancartes en fotopanelen zorgen ervoor dat de klant geen gps nodig heeft. Ook voor de winkelmedewerkers van Aldi Lier is het nieuwe concept een stap vooruit. De nieuwe winkelmeubelen laten toe om comfortabeler en meer ergonomisch te werken.

“Wat zeker niet verandert, is de succesvolle formule van Aldi om hoogkwalitatieve producten aan te bieden voor een Aldi-prijs. Een prijsverhoging komt er zeker niet”, zegt Annelies Janssens, manager verkoop.

Het komende anderhalf jaar worden alle 450 Belgische Aldi-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. In 2018 alleen al gaat het om 167 winkels.