Winkelploeg Colruyt Mechelen.

Winkelploeg Colruyt Mechelen.

De vernieuwde Colruyt Mechelen heropent op woensdag 29 april zijn deuren na enkele maanden van vernieuwingswerken. De winkel werd omgebouwd naar een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie met andere kleuren en materialen en kreeg een volledig nieuwe beenhouwerij.

“We hebben de winkel heringericht en de gangen breder gemaakt”, zegt gerant Kris Vandaele. “Daardoor zullen de klanten nog vlotter kunnen winkelen. En dankzij een ruimere versmarkt vinden ze bij ons nu nog meer verse producten.”

Colruyt Mechelen heeft ook een volledig nieuwe beenhouwerij. Chef-beenhouwer Yves De Clerck: “Klanten hebben er een mooi overzicht op het assortiment. En onze beenhouwers werken er in een open atelier. Zo zijn ze makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling. De beenhouwers versnijden het verse vlees ter plaatse, verpakken het in handige porties en rangschikken alles overzichtelijk in een koelmeubel.”

Colruyt Mechelen werd ook opgefrist tot een winkel van de nieuwe generatie. “Aan de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn”, zegt gerant Kris Vandaele. “We gebruiken nu ook duidelijkere prijsetiketten en onze medewerkers dragen nieuwe, comfortabelere werkkledij.”

Vanaf woensdag 29 april staan gerant Kris Vandaele, chef-beenhouwer Yves De Clerck en hun 62 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Mechelen.

Kris Vandaele: “De avond voordien, op dinsdagavond 28 april van 17 tot 20 u, kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje.”