KEERBERGEN – De Colruyt-vestiging van Keerbergen, die volledig werd vernieuwd, heropent op woensdag 13 december haar deuren. De nieuwe winkel heeft nu ook een beenhouwerij met zelfbediening.

Colruyt Keerbergen op de Putsebaan is een paar maanden gesloten geweest voor ingrijpende verbouwingswerken. De winkel werd met meer dan de helft uitgebreid en omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie. De zaak kreeg niet alleen een gloednieuwe beenhouwerij met zelfbediening maar ook een Collect&Go-afhaalpunt.

“Tijdens de sluiting hebben we de winkel flink uitgebreid tot 1.600 m²“, zegt gerant Freija Beke. “Daardoor konden we de versmarkt vergroten, meer dan dubbel zoveel diepvrieskoffers plaatsen en 4 extra kassa’s toevoegen.“ Bovendien werd de winkel helemaal opnieuw ingericht, zodat klanten nog efficiënter en aangenamer kunnen winkelen. Freija Beke: “Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en een beperking van de kosten, zoals onze klanten van ons verwachten.“

Beenhouwerij

De beenhouwerij is één van de troeven van de vernieuwde winkel. Chef-beenhouwer Benny Meeus: “De beenhouwers versnijden er het verse vlees ter plaatse. Klanten zien hen aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken. Bovendien hebben de klanten in de nieuwe beenhouwerij een mooi overzicht van het assortiment vlees, charcuterie en salades.“

Colruyt Keerbergen heeft nu ook een Collect&Go-afhaalpunt. “Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten”, zegt de gerant. “Zij sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze.”

Vanaf woensdag 13 december verwelkomen gerant Freija Beke, chef-beenhouwer Benny Meeus en hun 36 medewerkers de klanten in de vernieuwde winkel; Freija Beke: “De avond voordien, op dinsdag 12 december van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten een hapje en een drankje. Iedereen is welkom!”