Vermant Xperience Store strijkt in de maand augustus opnieuw neer in het Mechelse congrescentrum Lamot. Volvo Vermant, met vestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, wil met dit pop-upconcept de regio in avant-première kennis laten maken met enkele nieuwe Volvo-modellen. “Gezien de talrijke enthousiaste reacties van vorig jaar was de beslissing snel genomen om ook dit jaar een nieuwe Vermant Xperience Store te organiseren”, aldus Johan Sterckx, operationeel manager van Vermant.

Tijdens deze tweede editie van de Vermant Xperience Store worden onder andere de Volvo XC60 en de Volvo XC40 in de schijnwerpers geplaatst. “Het gaat om nieuwe modellen, die vanaf september en begin volgend jaar ook effectief in onze toonzaal zullen staan.”

Groen

Ook de groene kaart, die Volvo in de nabije toekomst duidelijk op de voorgrond trekt, wordt uitgespeeld. “Bezoekers aan de Vermant Xperience Store worden ondergedompeld in een groene oase in de stad. We informeren hen over de Volvo Plug-In Hybride technologie”, legt Johan Sterckx uit. “Ook rond de Volvo Full Electrical Vehicule, die in 2019 wordt verwacht, kan alle informatie worden verkregen.”

Volvo Vermant is onderdeel van de Vermant Automotive Groep. Na de start 61 jaar geleden, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, twee Kiaconcessies in Mechelen en Aartselaar en een multi-merk carrosserie in Mechelen. De Vermant Xperience Store is tot eind augustus te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 13 tot 17 uur.