Volvo S90 Xperience StoreGarage Vermant laat de Mechelse regio op een bijzondere manier kennis maken met de nieuwe Volvo S90. Tot eind augustus heeft het de inkomhal van congrescentrum Lamot in de Mechelse binnenstad omgetoverd tot S90 Xperience Store. Daar kan iedereen in avant-première kennis maken met het uitzonderlijk karakter en design van de nieuwe Volvo S90.

“Na een zeer succesvolle lancering van de Volvo XC90 in 2015 is de lancering van de nieuwe Volvo S90 in september een volgende stap van het ambitieuze vervangingsplan van het Volvo gamma. Met de S90 Xperience Store in Lamot vertellen we drie voor ons belangrijke verhalen,” aldus Johan Sterckx, Operationeel Manager van Vermant. “We gidsen de bezoekers kort mee doorheen onze geschiedenis. Daarnaast belichten we enkele belangrijke hoogtepunten van het merk Volvo. Ten slotte, als klap op de vuurpijl, presenteren we het nieuwe Zweedse topproduct: de Volvo S90. De bezoekers kunnen het design van het exterieur en het interieur van de nieuwe Volvo S90 voluit beleven. In de ‘Bowers & Wilkins by Eglantier’ soundcorner ervaar je een unieke geluidsbeleving die je als Volvo S90 bestuurder ook ervaart.”

Vermant bestaat in 2016 60 jaar. Na de start van een kleine garage in Rumst, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen (Mechelen, Bornem en Rumst), twee Kiaconcessies (Mechelen en Aartselaar) en een multi-merk carrosserie te Mechelen. De Vermant S90 Xperience Store is tot eind augustus te bezoeken van maandag tot en met zaterdag van 13 tot 18 uur.