Vermant investeert in opleiding personeel

VermantDe Vermant Automotive Groep, met officiële Volvo concessies in Mechelen, Rumst en Bornem en officiële Kia concessies in Mechelen en Antwerpen Zuid, investeert jaarlijks stevig in personeelsopleidingen, en dat loont. Financieel medewerker Tim Claes heeft zopas met succes de opleiding Advanced Automotive Management afgerond. Hij kreeg het diploma (mét onderscheiding) van FEBIAC vzw en ICHEC-Entreprises.

“Advanced Automotive Management is een professionele opleiding gericht op de autodistributie. Ze behandelt naast de talrijke technische aspecten van het management ook de persoonlijke vaardigheden. De activiteiten in een autobedrijf blijven sterk evolueren en vereisen een continue alertheid voor nieuwe concepten, nieuwe ideeën en innoverende oplossingen”, aldus Gedelegeerd Bestuurder Guy Vermant.

“Dat vergt leiders die een strategische visie voor hun bedrijf kunnen uitwerken en die in nauw overleg met hun medewerkers concrete doelstellingen vastleggen. Deze opleiding was een volgende stap in het traject dat Tim Claes afgelegd heeft, zodat hij nu zijn rol als financieel verantwoordelijke volledig kan opnemen.”