MECHELEN/BORNEM – Eigenaars van een klassieke of collectiewagen kunnen vanaf nu ook rekenen Vermant. Vermant Automotive Group lanceert namelijk de nieuwe afdeling Collection by Vermant. Die verleent op alle gebied bijstand voor de modieuze, oudere wagens.

Vermant Automotive Group heeft vandaag twee Volvo-vestigingen, twee Kia-concessies, een Vermant Polestar Center en een onafhankelijke carrosserie. Die liggen strategisch verspreid over Mechelen, Bornem en Aartselaar. In Mechelen ziet nu een extra afdeling het levenslicht: Collection by Vermant.

“Collection by Vermant is het gedroomde project van operationeel manager Ruben Bosch en mezelf. Het is het resultaat van onze gezamenlijke liefde voor de klassieke automobiel en de passie voor het ambacht”, zegt Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Volvo Vermant. “De laatste jaren is de klassiekermarkt geëxplodeerd. Helaas wordt er niet altijd afgeleverd wat de klant mag verwachten. Daar willen we nu zelf iets aan doen door de liefhebbers op alle gebied te kunnen bijstaan.”

Nieuwe showroom

Drie gespecialiseerde huistechniekers zullen instaan voor het onderhoud, de herstelling, revisie of deelrestauratie, maar ook voor advies bij aankoop- of verkoop, bemiddeling, taxatie, beschermingsopties of een veilige stallingsplaats kunnen klanten bij Collection by Vermant terecht.

Met haar eigen verkoopaanbod wil Collection by Vermant ook de toekomstige eigenaars van een klassieke en collectiewagen aanspreken. Zo opent er binnenkort naast het atelier een gloednieuwe showroom met een selectie van kwalitatieve parels.