Vermant Automotive Groep breidt uit

Kia VermantDe Mechelse Vermant Automotive Groep breidt nog verder uit. De groep heeft op de Boomsesteenweg 4 – 6 in Aartselaar de Smart-toren met showroom en werkplaats gekocht en opent er op 10 januari een nieuwe Kia-vestiging. Daarmee wordt Vermant een officiële Kia-verdeler in de regio Antwerpen-Centrum en Zuid.

Vermant heeft al een Kia-vestiging in Mechelen en Volvo-vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem.

De uitbreiding naar Antwerpen is een nieuwe stap in de gestage groei van Vermant, die Kia Mechelen pas opende in januari van dit jaar. De state-of-the-art Carrosserie Vermant ging een maand later van start.

“Met deze aanzienlijke investering bevestigt Vermant niet alleen haar vertrouwen in het merk Kia. De groep vaart ook tegen de stroom in, door zelfs in deze economisch moeilijke tijden te blijven investeren”, aldus een woordvoerder van de groep. “Schaalvergroting, sterke merken maar vooral ook een onderscheidende en persoonlijke service door een gedreven en gepassioneerd team in een merkeigen omgeving zijn de hoekstenen en de succesfactoren van de Vermant Automotive Groep.”

In de nieuwe vestiging in Aartselaar is niet alleen het uitgebreide Kia-gamma ter beschikking. Onderhoud en herstellingen gebeuren er in een complete en nieuw uitgeruste werkplaats.