Verkeershinder op ring rond Willebroek

wegenwerkenHet Agentschap Wegen en Verkeer voert van maandag 30 maart tot en met maandag 6 april betonherstellingen uit op de Koning Boudewijnlaan (N16), ofwel de ring rond Willebroek. Op een aantal plaatsen is de betonverharding van het wegdek zwaar beschadigd. Er wordt gelijktijdig gewerkt in twee verschillende zones.

De herstellingswerken aan het betonnen wegdek van de Koning Boudewijnlaan zijn nodig om de veiligheid en het rijcomfort van de weggebruikers te verbeteren.

Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, wordt er gelijktijdig gewerkt in twee verschillende zones.

De eerste zone waar de herstellingen plaatsvinden, is gelegen tussen de rotonde aan de Mechelsesteenweg en de rotonde aan de Blaasveldstraat. Het verkeer dat van Mechelen komt, wordt omgeleid via de Mechelsesteenweg en de Tisseltbaan/Blaasveldstraat. Het verkeer dat van de A12 komt, kan langs de werfzone rijden met aangepaste snelheid.

De tweede zone op de N16 waar wordt gewerkt, ligt voorbij de rotonde aan de Blaasveldstraat. In deze zone wordt er in beide richtingen gewerkt en beschikt het verkeer in elke richting steeds over minstens één rijstrook.