Aan de Leuvensesteenweg 193 in Boortmeerbeek werkt Verelst Bedrijfsbouw en Renovatie uit Rumst momenteel in opdracht van GJN Vastgoed aan een nieuwbouw van 1.000 m² voor TastToe, de grootste single malt whiskyshop van België. Woensdagavond heeft het meiboomfeest plaats in aanwezigheid van de burgemeester van Boortmeerbeek, Michel Baert.

De opening van het nieuwe huis van de levensgenieter van TastToe is gepland in maart 2017. Het is nog niet voltooid, maar het is volgens Kurt Geens, CEO van Verelst, nu al duidelijk dat dit over enkele maanden zal uitgroeien tot een heel bijzondere plek met een heel eigen karakter. “Het gebouw ligt op een schitterende locatie en is vlot bereikbaar. Als aannemer hebben we er mee voor gezorgd dat dit gebouw de juiste sfeer zal uitstralen. Liefhebbers kunnen er weldra op zoek gaan naar boeiende en lekkere ontdekkingen.”

Dit is een project van Nicolas Vanderhaeghen, Gert Schoofs en Jacky Scherens, gebundeld in GJN Vastgoed.  Nicolas verdiende zijn sporen als zaakvoerder van ABN architecten.  Gert is een gekende retailspecialist in winkelvastgoed en Jacky Scherens was vele jaren actief als bestuurder van één van de grotere residentiele projectontwikkelaars in België, DMI Vastgoed.

TastToe heeft al een mooie reputatie opgebouwd als specialist in whisky, rum en wijnen. In hun nieuwe ruimte krijgen de zaakvoerders Angelo en Eric nog meer de kans om hun talent en vakbekwaamheid te tonen. Ze installeren er onder meer een speciale geklimatiseerde ruimte om de delicate dranken op de juiste temperatuur te houden.

“De zaakvoerders zijn topspecialisten in hun vakgebied die je graag helpen de juiste keuze te maken op basis van je smaken en voorkeuren. Met meer dan 2.000 referenties permanent op voorraad, mag TastToe zich met recht de grootste single malt whiskyshop van België noemen. Met dezelfde zorg en zin voor perfectie hebben ze ook hun projectpartner gekozen. Wij zullen die hoge verwachtingen zeker inlossen.”