CEO Kurt Geens. Foto Joren De Weerdt.

CEO Kurt Geens. Foto Joren De Weerdt.

Alle bedienden van Groep Verelst stappen op 22 december van de showroom van Verelst in Rumst naar de Schorre in Boom (ongeveer 8,5 kilometer) voor het goede doel. Familie, vrienden en leveranciers van het bedrijf kunnen de deelnemers sponsoren. Het ingezamelde geld gaat naar Prinses Harte, een vzw uit Muizen die het ziekenhuisverblijf van kinderen met kanker aangenamer maakt.

Het initiatief om tijdens de warmste week van het jaar deel te nemen aan Music for Life kwam vorig jaar van één van de personeelsleden, Bart Teugels. Toen werd er dankzij een sponsortocht tussen Rumst en het stadhuis van Mechelen 10.000 euro opgehaald. De directie van de bouwgroep gaf ook dit jaar haar steun aan het initiatief, ook al omdat de personeelsleden het als een aangename teambuilding aanvoelden.

CEO Kurt Geens is helemaal gewonnen voor het sportieve en warme initiatief. “Wij moedigen dergelijke initiatieven altijd sterk aan. Het sluit aan bij de doelstellingen die wij ook als bedrijf nastreven. Met onze acties om het BEN-wonen te promoten bijvoorbeeld maken wij een bewuste keuze: energetisch bouwen is maatschappelijk belangrijk. Een sponsortocht voor een goed doel zoals Prinses Harte is dat evenzeer. We hopen op een even mooi bedrag als vorig jaar en rekenen zeker op 120 wandelaars.”