Verelst stapt van Rumst naar Mechelen

verelstDe personeelsleden van de hele Groep Verelst stappen op 18 december van Rumst naar Mechelen voor het goede doel. Familie en vrienden kunnen de deelnemers sponsoren. Het ingezamelde geld is ten voordele van Cliniclowns en wordt tijdens de warmste week overhandigd tijdens de live show van Music for Life.

Het initiatief om tijdens de warmste week van het jaar deel te nemen aan Music for Life van Studio Brussel komt van één van de werfleiders van Verelst, Bart Teugels. “We kregen meteen de steun van de directie en stippelden een traject uit van ongeveer 10 kilometer tussen ons bedrijf in Rumst en het stadhuis van Mechelen. Daar zijn we na de tocht welkom voor een hapje en een drankje. Het is fijn dat we met deze wandeltocht twee objectieven bereiken: steun aan de Cliniclowns en een teambuilding voor de medewerkers van Verelst. Wij noemen het onze Walk for Life.”

Ook CEO Kurt Geens is helemaal gewonnen voor het sportieve en warme initiatief. “Wij moedigen dergelijke initiatieven altijd sterk aan. Het sluit aan bij de doelstellingen die wij ook als bedrijf nastreven. Met onze acties om het BEN-wonen te promoten bijvoorbeeld maken wij een bewust keuze: energetisch bouwen is maatschappelijk belangrijk. Een sponsortocht voor het goede doel is dat evenzeer.”

De organisatoren maken na de tocht in het stadhuis van Mechelen het opgehaalde bedrag bekend.

Groep Verelst bestaat uit Verelst Woningbouw & Renovatie, Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie, Verelst Projectbouw & Renovatie, Verelst Prefab beton- en staalstructuren en Verelst Projectontwikkeling. De groep is met deze vennootschappen actief in woningbouw, semi-industrieel vastgoed, algemene bouw, en in staal- en betonstructuren. Groep Verelst realiseerde vorig jaar een omzet van 174 miljoen euro met 480 werknemers. De corebusiness van Groep Verelst is reeds meer dan 35 jaar degelijke constructies bouwen en verbouwen. Het bedrijf is sinds 2008 één van de hoofdsponsors van De Rode Duivels.