Verelst promoot BEN op Batibouw

CEO Kurt Geens. Foto Joren De Weerdt

CEO Kurt Geens.
Foto Joren De Weerdt

Verelst Woningbouw en Renovatie uit Rumst zet op Batibouw alles in op energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen. Bouwen of verbouwen van een woning doe je meestal maar één of twee keer in je leven. Daarom wordt er altijd eerst goed naar de wensen en verlangens van de klanten geluisterd. Volgens CEO Kurt Geens vertaalt Verelst de woondromen van de klant naar een betaalbare realiteit. “Om te tonen waar we echt goed in zijn, plaatsen we tijdens Batibouw drie activiteiten in de kijker: grond-woning combinaties, bouwen op uw grond en totaalrenovaties. Telkens met een begeleiding van A tot Z. En met veel aandacht voor de ecologische aspecten.”

Dankzij zijn eigen, ervaren bouwteams kan Verelst kwalitatief hoogstaande én energiezuinige woningen afleveren. De medewerkers selecteren telkens heel zorgvuldig de beste materialen en plaatsen alles conform de juiste technieken. Dat zorgt voor minder energieverbruik, goede en gezonde binnenlucht en een meerwaarde van de woning in de verkoop-verhuurmarkt

Dat is volgens CEO Kurt Geens ook de reden waarom Verelst speciale Batibouw condities aanbiedt voor BEN-woningen. “Wie vandaag al wil investeren in zijn eigen toekomst, bekijkt best eens grondig de BEN-normen. Wij moedigen dat flink aan omdat we overtuigd zijn dat energetisch bouwen maatschappelijk belangrijk is, maar dat er ook voor onze klanten heel wat voordelen aan verbonden zijn.” Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Een BEN-woning is gebouwd met een E-peil van 30 of lager, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 50 is.

Wie BEN bouwt, focust op de toekomst, net als de Rode Duivels, meent Verelst. Groep Verelst is al sinds 2008 één van de hoofdsponsors van De Rode Duivels. Daarom wordt een speciale actie op touw gezet op Batibouw. Supporters van de nationale voetbalploeg kunnen op de stand van Verelst (tijdelijke) tattoos verkrijgen. Wie een selfie post op Facebook met een Duivels-tattoo, maakt kans op 2 x 2 gratis tickets voor de wedstrijd tegen Portugal op dinsdag 29 maart in het Koning Boudewijnstadion of op één van de 10 replica’s van de Beau Jeu (de nieuwe EK-bal).

Groep Verelst realiseerde vorig jaar een omzet van 174 miljoen euro met 480 werknemers. De corebusiness van Groep Verelst is reeds meer dan 35 jaar degelijke constructies bouwen en verbouwen.