CEO Kurt Geens.

CEO Kurt Geens.

Verelst Projectontwikkeling is de nieuwe projectontwikkelings-poot van Groep Verelst uit Putte. Bedoeling is om te investeren in duurzame en kwalitatieve residentiële projecten, zowel kleine als grote. Met 35 jaar ervaring in de sector wil de groep nog beter inspelen op de noden van de hedendaagse bouw -en vastgoedmarkt.

De voorbije 10 jaar realiseerde Groep Verelst hoofdzakelijk projecten voor andere bouwheren. Dat verandert in de toekomst niet. Dat de groep met Verelst Projectontwikkeling nu ook zelf gaat investeren in residentiële projecten, is volgens het bedrijf een logische versterking en een uitbreiding van de huidige activiteiten.

CEO Kurt Geens: “Door het bundelen van ervaring en kennis wil Verelst Projectontwikkeling met elk project een meerwaarde brengen voor zowel de bewoner als de investeerder en de buurt. De uitdrukkelijke ambitie is duurzame en kwalitatieve projecten ontwikkelen, die dankzij het juiste concept perfect passen in de omgeving. Tijdens het hele ontwikkelingsproject beogen wij een zo open mogelijke communicatie met alle betrokken partijen.”

Groep Verelst staat volgens CEO Kurt Geens open om elk project grondig te bekijken. “De definitie van onze projecten is zeker niet vast en afgelijnd, en kan dus variëren van klein tot groot, van regionaal tot stedelijk. Elk potentieel project zullen we bestuderen en beoordelen en mag dus altijd rekenen op onze interesse.”

Voor de uitbouw en operationele werking van deze nieuwe activiteit werd Michaël Van Beersel aangetrokken. “Samen zijn wij op dit moment volop bezig met een screening van het aanbod en de markt. Zo kunnen we op korte termijn starten met projecten die passen binnen de vooropgestelde filosofie en visie.”

Naast Verelst Projectontwikkeling bestaat Groep Verelst uit Verelst Woningbouw & Renovatie, Verelst Bedrijfsbouw & Renovatie, Verelst Projectbouw & Renovatie en Verelst Prefab beton- en staalstructuren.