Verelst is fier op nieuwe Carglass

carglass1Het opvallende nieuwe gebouw van Carglass op het Industrieterrein Noord in Mechelen is het resultaat van de samenwerking tussen drie solide partners: Resolve (Real Estate Solutions Verelst), Bedrijfsbouw Verelst en de architecten van het Mechelse bureau Tecro&Krea.

Sterke merken die samen bouwen aan een stevig verhaal op lange termijn: dat is de basis van deze geslaagde samenwerking. Kurt Geens, CEO van bedrijfsbouw Verelst, is bijzonder fier op deze realisatie. “Dat we partners zijn, is uiteraard niet toevallig: naast topkwaliteit streven we allemaal naar een efficiënte service voor onze klanten. Dit gebouw kan hiervoor symbool staan. Het is dan ook onze uitdrukkelijke bedoeling om met Carglass® een langetermijnrelatie uit te bouwen.”

De vakbekwaamheid en ervaring van Bedrijfsbouw Verelst is onmiskenbaar een troef. Maar volgens CEO Kurt Geens kan Resolve klanten als Carglass® nog iets extra bieden. “Carglass® huurt op lange termijn van Resolve, waardoor ze meer financiële opties krijgen. Niet onbelangrijk bij dergelijke zware investeringen. Een betrouwbare partner als Resolve geeft Carglass® het comfort om zich te kunnen focussen op datgene waar zij echt goed in zijn.”