Tegeldesign uit Bonheiden, gespecialiseerd in vloer- en wandtegels, parket en natuursteen, pronkt met een nieuwe showroom. Die werd gebouwd door Groep Verelst uit buurgemeente Putte. De meer dan 10 jaar zakelijke relatie tussen beide bedrijven, het vertrouwen en een duidelijke offerte vormden de basis voor deze samenwerking, klinkt het bij Serge Op De Beeck.

Verelst stond in voor de volledige ruwbouw, alsook het wind- en waterdicht maken van de showroom. Het nieuwe gebouw benut de maximale capaciteit van de grond en voldoet aan de hedendaagse technologische en ecologische normen. Ze  is uitgerust met vloerverwarming, airco, superisolerend glas, ledverlichting, … De bouwwerken werden binnen de vooropgestelde deadline van vier maanden gefinaliseerd.

Tegeldesign begon in 1990 in Mechelen. Door de gestage groei en de uitbreiding in assortiment en diensten, verhuisde het bedrijf naar een grotere winkel in Bonheiden. Naast dat pand staat vandaag de nieuwe showroom te pronken. Zaakvoerder Serge Op De Beeck: “Tegels worden almaar groter en dat vraagt om een presentatie in een grotere setting om een juister beeld te krijgen. Met dit nieuwe etablissement kunnen wij het assortiment beter etaleren, beter laten spreken.”