Verelst blijft loyale partner Voetbalbond

kurtgeensKurt Geens, CEO van Aannemingen Verelst met kantoren in Rumst, Putte en Ham, hoopt dat de interne strubbelingen bij de KBVB snel van de baan zijn. De focus moet volgens Geens weer helemaal naar het sportieve gaan. “Wij blijven een loyale partner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. In maart staat er een vergadering op de agenda met de main partners voor een verhelderend gesprek met de verantwoordelijken van de KBVB. Verelst staat voor open en correct ondernemen. Dat verwachten we ook van onze partners.”

De voorbije zomer, net voor de afreis van de Belgische ploeg naar Brazilië, verlengde Aannemingen Verelst het contract met de Koninklijke Belgische Voetbalbond tot en met het WK 2018 in Rusland. Voor CEO Kurt Geens was deze derde verlenging een bewijs van grote wederzijdse loyauteit. “Bij de ondertekening lag de focus op de sportieve successen. En daar moeten we snel weer naartoe. Het is voor het imago van de Rode Duivels en al hun partners uitermate belangrijk dat we weer over voetbal praten. We komen namelijk van zeer ver!”

Toch wil Kurt Geens niet blind zijn voor hetgeen er zich de laatste weken bij de KBVB heeft afgespeeld. “Aannemingen Verelst staat voor open en correct ondernemen. Ik vind het dus niet meer dan logisch dat er streng wordt toegekeken op het dagelijks beleid van de voetbalbond. Mensen maken fouten, uit fouten kan en moet je leren. Politieke spelletjes of dubbele agenda’s zijn ontoelaatbaar voor ons als trouwe partner… Hopelijk staan de neuzen van alle beleidsmensen op korte termijn weer in dezelfde richting. Met de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2016 tegen Cyprus en Israël in het vooruitzicht is een positieve sfeer rond de ploeg een eerste stap naar nieuwe successen. Daar willen wij heel graag aan blijven meewerken.”