Verbo ontwikkelt voormalige Lyra-terreinen

Pallieterpark_fotomontageOp de terreinen aan de Mechelsesteenweg in Lier, waar voetbalclub Lyra meer dan 100 jaar speelde, wordt het Pallieterpark ontwikkeld.  De start van de realisatie van het project Pallieterpark op de voormalige Lyra‐terreinen geeft de
Koninklijke Lyra vzw de kans om in samenwerking met de Stad Lier een toekomst uit te bouwen op de Hoge Velden. Deze plannen kunnen vanaf nu concreet uitgewerkt worden.

Voor de realisatie van Pallieterpark sloot de Koninklijke Lyra vzw in 2005 een overeenkomst met de firma Verbo NV, een familiebedrijf uit Turnhout dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van nieuwbouw luxeappartementen. Pallieterpark zal 120 zongeoriënteerde appartementen omvatten met 183 ondergrondse afgesloten garages. Het project ligt in een parktuin van 13.000 m² met 2 waterpartijen.

De appartementen met twee of drie slaapkamers variëren in oppervlakte van 97 m² tot 206 m². Elk appartement beschikt over een ruim terras dat toegankelijk is vanuit de woonkamer. Ook aan bergruimte werd gedacht. Elk appartement beschikt over een ruime berging (vaak zelfs 2) en ook ondergronds zijn er ruime afgesloten garageboxen voorzien. Enkele appartementen worden aangepast voor gebruik door mensen met een handicap.

Verbo NV is een ontwikkelaar die nog gebruik maakt van de traditionele bouwmethodes. Alles wordt opgetrokken in dragend metselwerk. Zowel voor constructie als voor afwerking kiest Verbo uitsluitend voor kwalitatieve materialen. Trappen en inkomhallen worden bekleed met natuursteen en Siemens is  standaardleverancier van de keukentoestellen. Al deze materialen worden verwerkt door vaklui waarmee Verbo een langdurige relatie heeft opgebouwd. Door de hoge mate van klantenbegeleiding, maatwerk en flexibiliteit zorgt Verbo ervoor dat de appartementen stuk voor stuk uniek zijn.

Op 2 en 3 mei heeft het lanceringsweekend plaats op de site. Voor andere openingsuren van het verkoopskantoor kijkt u hier.