Verbessem overgenomen door JostGroup

verbessemVervoer Verbessem is overgenomen door JostGroup. Dat heeft de overnemer bekend gemaakt.  “Met de overname van Verbessem met vestigingen in Waarloos en Gent consolideert JostGroup zijn aanwezigheid in Vlaanderen. De twee vestigingen worden behouden en voegen respectievelijk 28.000 m² en 10.500 m² opslagruimte toe aan de 260.000 m² die JostGroup al ter beschikking had”, aldus Véronique Hustin van JostGroup.

“Het volledige personeelsbestand van Verbessem, 65 personen, wordt toegevoegd aan de groep. Deze werknemers zorgen voor extra knowhow inzake General Cargo vervoer over korte afstand, en op het vlak van logistiek in cruciale industrieën zoals de drankensector en de voeding. De 38 trekkers en 80 opleggers van Verbessem zullen onze vloot van 1.100 trekkers en 2.600 opleggers vervoegen.”

“De overname van Verbessem kadert in de versterking, de ontwikkeling en de operationale integratie van reeds bekende markten, om de flexibiliteit van de groep te vergroten en nog beter in te pikken op de vraag van steeds meer veeleisende klanten.”

Verbessem, een familiebedrijf dat werd opgericht in 1943, evolueerde van een kleine transporteur tot een logistieke provider.  Het werd dit jaar nog derde bij de verkiezing van Transporteur van het Jaar. JostGroup sleepte de Green Truck Award in de wacht en deelt de zorg voor het milieu met Verbessem, dat van het VIL de Lean and Green Award kreeg.