Vaporshop, specialist in elektronische sigaretten, heeft zijn 22ste vestiging geopend. De nieuwe winkel met een oppervlakte van meer dan 100 m² bevindt zich in het centrum van Willebroek aan de Overwinningsstraat 165A. De zaak wordt gerund door Alberto Clerckx.

Zoals in elke Vaporshop vestiging zijn de medewerkers in Willebroek specialisten op het vlak van e-sigaretten en toebehoren. Zij zijn opgeleid om rokers te adviseren bij hun overschakeling naar het e-roken. De medewerkers zoeken samen met de klant de best passende producten op basis van een rookgedraganalyse.

“Vaporshop wil zo veel mogelijk e-rokers van dienst zijn”, zegt Alberto Clerckx, zaakvoerder van Vaporshop Willebroek. “Dat betekent dat we een persoonlijk advies op maat geven en een breed assortiment aanbieden van meer dan 500 verschillende elektronische sigaretten, vloeistoffen en toebehoren van topmerken.  Met de opening van de nieuwe winkel versterken we onze positie in het Scheldeland nog verder.”

De winkel zal open zijn van maandag tot zaterdag en er komt mogelijk ook een laatavondopening.

Vaporshop is het snelstgroeiende merk op het vlak van e-sigaretten, e-liquids en toebehoren op de Belgische markt. Met winkels over heel Vlaanderen heeft het merk een sterk netwerk van professionele zaken die allemaal worden beheerd door gepassioneerde, zelfstandige ondernemers.