In de aanloop naar de Run To Walk Again (RTWA) die eind september plaatsvindt, zamelen een aantal werknemers van Van Roey ICT Group geld in voor To Walk Again. Ook General Manager Pat Van Roey steunt de stichting van Marc Herremans die geld inzamelt voor onder andere een divers sportaanbod voor Vlaamse rolstoelpatiënten.

De Run To Walk Again is een fundraisingactiviteit waarbij verschillende teams op één weekend een afstand van 300 km (7 marathons) overbruggen. De teams laten zich sponsoren en de opbrengst gaat integraal naar TWA.  Een aantal collega’s van de Van Roey ICT Group verenigden zich in het team Heroes for Superheroes en zamelen op verschillende manieren geld in voor TWA. Iedereen kan een steentje bijdragen door de social media kanalen van VanRoey.be te volgen.

“De échte helden of de superheroes zijn de 52.000 Vlamingen die in een rolstoel zitten en net als wij willen bewegen en sporten. Financiële beperkingen mogen dit niet verhinderen. En hier komt TWA tussen. Met een uitgebreid sportaanbod, sportvakanties en een revalidatiecentrum. Hier is veel financiële steun voor nodig en daarbij willen wij helpen,” vertelt Robin Simons, accountmanager bij VanRoey.be en coördinator van de actie. De medewerkers van Van Roey zetten het engagement van hun bedrijf om TWA bij te staan op het vlak van ICT en digitalisering zo nog wat extra kracht bij.

Ook Pat Van Roey zelf doet een duit in het zakje. Voor elke Like van de Facebook pagina van VanRoey.be tussen nu en 24 september, krijgt TWA een euro van Pat Van Roey. Dat geldt ook voor Linkedin en Twitter. De Van Roey ICT Group is sinds 2016 structurele partner van To Walk Again. Sindsdien ligt de organisatie Van Roey heel nauw aan het hart.