VanRoey.be wint Channel Award

Het fiere team van VanRoey.be op de prijsuitreiking.

Het fiere team van VanRoey.be op de prijsuitreiking.

Op de uitreiking van de Channel Awards, de Oscars van de Belgische ICT-sector, kreeg VanRoey.be de Award Best Integrator/B2B. De Van Roey ICT Groep eindigde in alle andere categorieën in de top 3. Aangezien er in België bijna 5.000 ICT-resellers actief zijn, is dit een grote erkenning van de sector zelf.

General Manager Pat van Roey: “Ik ben een heel fier man. De Van Roey ICT Group was genomineerd in niet minder van vier categorieën: VanRoey.be als Best B2B Reseller en Best SMB Reseller, Webstore.be als Best B2C Reseller en tenslotte ikzelf nog als Channel Personality of the year. In alle categorieën behaalden we een podiumplaats, maar de kers op de taart was het winnen van Award Best Integrator/B2B door VanRoey.be. Dat we net die award wonnen, is bijzonder belangrijk voor ons.”

“Wij integreren ICT-oplossingen die de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten ondersteunen. ICT gaat verder dan techniek, ICT is strategie. En ICT mag dan voor eindgebruikers veel eenvoudiger geworden zijn, de achterliggende structuren werden complexer. Wij realiseren dan ook totaalprojecten voor onze klanten. We begeleiden hen in de serverroom, op de werkvloer én in de boardroom. Onze engineers for rent, service managers en strategische consultants brengen ervaring binnen die afgetoetst werd in honderden andere KMO’s. Dat we hiervoor erkenning krijgen door de sector zelf, geeft ons weer veel energie en goesting om in 2016 verder aan onze groei te werken. Knap ook dat we met onze Kempense fysieke en online shop Webstore.be op de tweede plaats eindigden.”

VanRoey.be en Webstore.be maken deel uit van de Van Roey ICT Group. De Van Roey ICT Group is een strategische ICT-partner voor haar klanten. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT en met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. De Van Roey ICT Group staat voor expertise en service. De groep kwam de voorbije jaren veelvuldig in de spotlights met klinkende awards zoals Onderneming van het jaar, Trends Gazellen, VOKA Prijs ondernemen, Excellente Onderneming en verschillende Channel Awards.