2015 Pat Van RoeyVanRoey.be met vestigingen in Turnhout en Geel trekt volop de Mechelse kaart. Het bedrijf opent een derde vestiging in de gebouwen van BULO langs de E19 in Mechelen en neemt de businessactiviteiten over van Aksioma bvba uit Sint-Katelijne-Waver. Vanaf 29 oktober zijn de klanten van VanRoey.be én Aksioma welkom op de nieuwe Mechelse locatie.

VanRoey.be zet hiermee zijn opmars als strategische ICT-partner en -dienstverlener verder. Dit zijn belangrijke stappen in de groeistrategie van VanRoey.be, dat op deze manier zijn positie in de regio Antwerpen-Mechelen-Brussel versterkt.

Pat Van Roey, stichter en General Manager van VanRoey.be: “De laatste jaren maakte VanRoey.be een mooi groeitraject door. Dankzij onze continue investeringen in de expertise van onze mensen en in partnerships met innoverende topmerken, overtuigen we vandaag steeds meer klanten in Vlaanderen en Wallonië. De overname van Aksioma geeft ons de slagkracht die we nodig hebben om nog verder te groeien. Ze is strategisch omdat het ons team en ons klantenbestand uitbreidt in een belangrijke regio. De evidente volgende stap was dan ook het openen van een derde filiaal in de regio Mechelen. Vanuit onze kantoren in de gebouwen van BULO zullen we onze bestaande en nieuwe klanten optimaal bedienen.”

Aksioma maakte – net als VanRoey.be – deel uit van de QCom Groep. Voor de klanten van Aksioma zal er dus weinig veranderen, beide bedrijven werken op een erg gelijkaardige manier. Bij het versterkte VanRoey.be kunnen ze blijven genieten van professionele ICT-oplossingen en -diensten op het vlak van security, cloud, mobile en applications.