MECHELEN – In 2018 bestaat VanRoey.be 25 jaar en dat laat de ICT-dienstverlener, met een vestiging in Mechelen, niet zomaar voorbijgaan. Het startschot van dat feestjaar werd met VanRoey Vision in Mol gegeven in het bijzijn van meer dan 300 bedrijfsleiders en IT-managers.

In 1993 liet Pat Van Roey zijn job als ingenieur bij Philips in Turnhout achter zich om vanuit zijn garage computers te verkopen. In de 25 jaar nadien is er heel wat veranderd. “We hebben belangrijke trends en technologieën altijd tijdig (h)erkend en ons aanbod daarop afgestemd: cloud, mobile, security en vandaag bijvoorbeeld blockchain. Van Roey werd verschillende keren heruitgevonden. Zo zijn we nu bijvoorbeeld volledig gefocust op B2B. Vandaar dat VanRoey.be een visionair feestjaar wil”, legt Pat Van Roey, general manager van VanRoey.be, uit.

Tijdens het visionaire netwerkfeest werd ook een blik op de toekomst gegeven. “Er komen prachtige nieuwe technologieën op ons af. Als ceo of cio van een organisatie, moet je mee zijn en er op tijd bij stilstaan hoe nieuwe technologieën de business zullen veranderen.”

Heleboel activiteiten

In het feestjaar wordt er gestrooid met feestelijke activiteiten. Op verschillende events zal de focus op nieuwe technologieën en hun impact op bedrijfsvoering worden gelegd. Ook de General Data Protection Regulation van Europa komt eraan, waarbij alle organisaties die persoonsgebonden gegevens bijhouden, in regel moeten zijn. VanRoey.be zet daarvoor haar securityexperts in, maar ook een jurist die zich specialiseerde in het thema.

Het neusje van de zalm is echter een reis naar Silicon Valley in San Fransisco met een aantal Visionaire klanten. “Met een 20-tal ceo’s trekken we naar Silicon Valley om de hoofdkwartieren van onder andere HP, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Google en Facebook te bezoeken.”