Tijdens de Techdays van Ruckus in Duffel heeft VanRoey.be twee Ruckus Awards veroverd. De klanten van VanRoey.be erkenden het bedrijf, dat ook een Mechelse vestiging heeft, als Most Popular Reseller. Voor de realisatie met Ruckus, een leverancier van hoogstaande WIFI-oplossingen, in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder ontving VanRoey.be de award Best Breakthrough Project.

Sales Manager Bram Smets: “Gewaardeerd worden door je klanten, da’s super. Dat we daarnaast ook door onze partner Ruckus bekroond worden voor een innovatief project, is een echte opsteker. Een mooi gebaar dat onze inspanningen bij ondernemingen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen beloont.”

De Most Popular Reseller-prijs was zeer welkom. Bram Smets: “Hiervoor mochten alle Ruckus-klanten en mensen uit de sector hun voorkeur online uitspreken. Dat zij voor ons kiezen, is een hele erkenning voor ons team en hun dagelijkse inzet om alle projecten tot een goed einde te brengen.”

Ruckus pikte er zelf VanRoey.be uit voor de award Best Breakthrough Project.  Hans Van Ballaer, Sr. Network Engineer en WIFI expert: “We vielen nogmaals in de prijzen voor onze installatie in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder. Dit was voor Ruckus een belangrijke case in de zorgsector.” Joris Swaelen, Sales Manager: “Er zijn maar liefst 121 accesspoints geïnstalleerd in het ziekenhuis, met een stabiel en betrouwbaar draadloos internet tot gevolg. Zowel IT-manager Raf Claes als IT Engineer Peter Van den Bon waren van bij de start van het project onder de indruk van de kracht van het systeem en de complete dekking van de accesspoints. Wij kregen het vertrouwen om uitgebreide performance tests uit te voeren en het netwerk op te zetten.”