Van Poppel rekent op Vivaldis Construct

Bob Van Poppel.

Bob Van Poppel.

Het Mechelse bouwbedrijf Van Poppel doet sedert enige tijd geregeld een beroep op interim-krachten van Vivaldis Construct. Dat het uitzendbedrijf een aparte business unit heeft die zich specifiek op bouwprofielen richt, ervaart Van Poppel als een meerwaarde. “De profielen die Vivaldis Construct voorstelt, zijn meestal kwalitatief en beantwoorden aan onze vraag”, aldus gedelegeerd bestuurder Bob Van Poppel. “Bovendien is het meegenomen dat ze de sector kennen. Dat vergemakkelijkt het opmaken van het gepaste profiel.”

Joke Lybaert die bij Vivaldis Construct de kandidaten screent, weet waarover ze spreekt. “Die screening doen we persoonlijk op kantoor. Daardoor weten we ook erg goed welke kandidaten in aanmerking komen. We kunnen ze dan met een gerust hart bij onze opdrachtgever aan de slag laten gaan.” Lybaert maakt er ook een erezaak van alles van nabij op te volgen. Ze weet dat het door opdrachtgevers als Van Poppel erg op prijs wordt gesteld dat ze kort op de bal speelt, zoals bij de recente tewerkstelling van een metser in de ruwbouw bij het Mechelse bouwbedrijf.

“Wanneer er nood is aan het inschakelen van extra personeel met profielen die niet in een bepaalde ploeg vertegenwoordigd zijn, dan komt Vivaldis Construct in beeld”, zegt gedelegeerd bestuurder Bob Van Poppel.

De ervaring leert trouwens dat interimarbeid zoals aangeleverd door Vivaldis Construct geregeld tot vaste tewerkstelling leidt. Dat merkt men ook bij Van Poppel. “Dit is uiteraard mogelijk, zeker wanneer de ingeschakelde interimkracht complementair blijkt te zijn met de ploeg waarin hij aan de slag is”, aldus Bob Van Poppel die voor interims meerdere mogelijkheden ziet. Van Poppel profileert zich immers als een aannemer voor elk bouwproject: van kleine verbouwingen tot grote nieuwbouw, van appartementen tot woningen, industriële en openbare gebouwen. “Daarnaast zijn er nog onze bijzondere werven, zoals de restauratie van beschermde gebouwen. We hebben de erkenning én de ervaring om zulke werkzaamheden succesvol uit te voeren. Natuurlijk zijn opdrachtgevers met kleine verbouwingen ook welkom.”