oirschotVan Oirschot, de familiale groothandel die al sinds 1967 verwarmings- en installatiemateriaal levert aan professionele installateurs, heeft zijn filiaal in Wijnegem volledig gerenoveerd, met moderne bureaus, een opleidingscentrum voor installateurs en een nieuwe afhaalbalie met handige kiosken (touchscreens) waar klanten het volledig productgamma op kunnen raadplegen. Dit is het eerste filiaal dat door Van Oirschot gerestyled werd naar de nieuwe huisstijl.

Voor Van Oirschot heeft Wijnegem een speciale betekenis, omdat dit zowat de bakermat is van de firma die bijna vijftig jaar geleden werd opgericht door Luc Van Oirschot.  Doorheen de jaren is de firma uitgegroeid tot één van de voornaamste spelers in de CV- en ventilatiemarkt en met de recente overname van sectorgenoot Domotherm heeft Van Oirschot ondertussen reeds 10 Belgische vestigingen, waarvan één in Sint-Katelijne-Waver.

De opening van het vernieuwde filiaal werd gevierd met professionele installateurs, leveranciers en Van Oirschot medewerkers. Tijdens de receptie met meer dan 300 aanwezigen was er ook extra aandacht voor de oprichters van de firma, Luc Van Oirschot en zijn echtgenote Suzanna. Zij werden extra in de bloemen gezet voor hun jarenlange toewijding en vele realisaties.