vanhoveTijdens het evenement Best of Transport, georganiseerd door Transportmedia, werd Van Hove Garages, concessiehouder van Renault Trucks uit Berlaar, door een jury van vertegenwoordigers van de invoerders uitgeroepen tot Super Best Dealer van 2016 over alle merken heen. Luc & Cedric Van Hove namen de prijs in ontvangst en droegen deze op aan heel het team van Van Hove Garages.

Met die prijsuitreiking wil uitgeverij en tv-producent Transportmedia de Belgische transportsector op een positieve manier bij het grote publiek onder de aandacht brengen.

De award voor Best Selling Trailer ging ook dit jaar naar Van Hool uit Koningshooikt.

Als apotheose werden de transportbedrijven in de bloemetjes gezet. De prijs voor Best Innovation ging naar Best Sprinter Service uit Herent dat verschillende transporteurs via een vernieuwend platform de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en efficiënte manier samen te werken en zo verschillende transportopdrachten uit te voeren. Dankzij dit systeem ontvangen klanten hun bestelling sneller en kunnen de chauffeurs hun dagtaken beter indelen.