Van Hecke en Geysen starten creatief bureau

youantwerpAimé Van Hecke, voormalig CEO van Sanoma Belgium en zijn echtgenote Bettina Geysen, zaakvoerster van het Lierse videoproductiebedrijf Youtell, hebben samen een nieuw creatief bureau opgericht: youAntwerp.

Think, Tell, Sell is de baseline van het nieuwe bureau. Youantwerp wil voor adverteerders en media-actoren (uitgevers, radio- en televisiezenders, productiehuizen en distributeurs) een pionier zijn op het kruispunt tussen merken, media, marketing en technologie. Het bureau wil merken helpen geïnformeerd te blijven en na te denken over de wensen en behoeften van de klant (THINK), op de juiste manier te dialogeren met klanten, voornamelijk via digitale netwerken (TELL) en heel gericht producten en diensten te verkopen (SELL).

YouAntwerp biedt onder meer social media monitoring, brand strategy consulting en workshops voor communicatieprofessionals, social media experts, webmasters en medewerkers public relations, marketing of educatie: iedereen die videoboodschappen op een kwaliteitsvolle manier wil integreren in zijn communicatiemix.

Bettina Geysen werkte 18 jaar bij de VRT en bracht het tot directeur van televisiezender één. Daarna richtte ze Youtell op, een productiehuis gespecialiseerd in o.a. bedrijfsfilms.

Aimé Van Hecke was onder meer marketingadviseur voor en directeur televisie bij de VRT en CEO van Sanoma Belgium.