distrilogVan der Gucht Pottery & Bamboo NV uit Temse heeft haar BeNeLux-distributie toevertrouwd aan Distrilog Group uit Breendonk. Van der Gucht is een familiebedrijf met meer dan 145 jaar expertise en service in aardewerk en tuinartikelen voor tuincentra en DIY. Bij Distrilog Group vindt het bedrijf een antwoord op de uitdagingen binnen de DIY & tuinsector.

“Onze klanten bestellen kleinere hoeveelheden, maar frequenter en met kortere leveringstermijnen. Met al zijn ervaring biedt Distrilog ons een economische en ecologische oplossing zonder dat wij inleveren op onze klantgerichte visie”, klinkt het bij Van der Gucht.

“Verder heeft Distrilog een duidelijke focus op DIY, van directie tot chauffeur. En dat laatste is zeker belangrijk, want de chauffeurs van Distrilog komen door de dagelijkse leveringen vaker in contact met onze klanten dan onze commerciële werknemers.”

Een ander aspect dat Van der Gucht sterk waardeert, is de persoonlijke benadering van Distrilog en de trajectbegeleiding tijdens de omschakeling van eigen transport naar een samenwerking met een DIY-specialist. Drie chauffeurs van Van der Gucht vinden binnen het Distrilog-concept een nieuwe uitdaging in hun functie als chauffeur.