Familiebedrijf Van den Bossche tegels uit Bornem streeft niet alleen naar perfectie in tegels maar ook naar een perfecte plaatsing. Daarom is het tegelbedrijf gestart met zijn eigen academy, waar bouwprofessionals hun kennis kunnen bijschaven.

“We bieden onze professionele partners een reeks opleidingen aan, omdat we merkten dat veel vloerders, architecten en tuinaanleggers een manier zochten om kennis en informatie te delen”, zegt zaakvoerder Niki Van den Bossche.

Korte sessies

“We organiseren een reeks van tien workshops met telkens een ander thema, zoals terrasbouw of natuursteen. We stoppen telkens zo veel mogelijk informatie in maximaal 75 minuten. De interesse voor die aanpak van onze academy is duidelijk groot, want maar liefst 80 bouwprofessionals schreven zich al in voor de eerste reeks lessen. De workshops zijn gratis omdat we onze kennis zo veel mogelijk willen delen. We zullen niet meer of minder tegels verkopen omdat iemand anders ze goed of slecht plaatst, maar noem het gerust ons perfectionistisch kantje: het eindresultaat moet goed zijn.”

De sessies richten zich naar alle bouwprofessionals, zoals architecten, aannemers, vloerders en alle andere professionelen die hun kennis willen bijschaven. De meeste sessies zijn vrij snel volgeboekt, zodat best op tijd wordt ingeschreven.

Bouwprofessionelen die geïnteresseerd zijn, kunnen zich op de website van Van den Bossche tegels inschrijven op de nieuwsbrief voor professionelen en worden dan automatisch uitgenodigd voor de eerstvolgende infosessie.