VIPBioscoopketen Utopolis veilt zijn VIP filmzaal in het teken van Music for Life. De opbrengst zal naar Make-A-Wish gaan. “Net als Utopolis zet Make-A-Wish zich elke dag in om een glimlach te toveren op de gezichten van kinderen. Op deze manier willen we daar ons steentje toe bijdragen”, aldus Tanja Piessens, Marketing Manager bij Utopolis.

De winnaar van de veiling mag zich verheugen op een luxueuze filmavond in het gezelschap van 49 vrienden. In de Utopolis VIP-zaal staan immers 50 comfortabele luxe-zetels met elk een handige bestelknop. Je bestelling wordt dus tot bij jou gebracht.

Wat de voorstelling zelf betreft, zijn er ook veel opties: een eigen projectie, met bijvoorbeeeld familiefilmpjes, of een keuze uit het ruime aanbod van films uit de Utopolis-catalogus.

De veiling van de VIP-zaal gebeurt via eBay  en loopt af op 23 december om 10.18u. Het minimumbod bedraagt 100 euro.
Details over de veiling vindt u hier.

Bioscoopketen Utopolis is de Belgische tak van Utopia, een Luxemburgse groep die actief is in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Belgische vestigingen van Utopolis zijn er in Mechelen, Aarschot, Lommel en Turnhout.

Als derde grootste cinemaketen in Vlaanderen profileert de groep zich als buurtcinema met oog voor een kwalitatieve en hoogtechnologische filmervaring. Zo pakte Utopolis in 2007 als eerste uit met 3D-cinema in België.