WILLEBROEK – Unizo Willebroek heeft tijdens zijn halfjaarreceptie Michel Termens in de bloemen gezet. Michel is al 32 jaar vrijwillig bestuurslid bij Unizo Willebroek en kreeg uit handen van directeur-generaal Jan Sap het Gouden Ereteken.

Michel Termens heeft een noemenswaardige historiek bij Unizo Willebroek. Hij is al 32 jaar actief bij de zelfstandigenorganisatie en was onder meer bestuurslid en een tijd voorzitter in Blaasveld. Nadien is hij mee in Willebroek aan de kar gaan trekken. Zo heeft hij de huidige Willebroekse afdeling opnieuw mee opgestart. Bovendien engageerde hij zich ook op provinciaal niveau.

Michel Termens heeft een aantal jaren bij garages Van Vlasselaer en Permeke gewerkt, en startte in 1985 zelf Garage Termens uit de grond. Daarmee worden de merken Daihatsu en Peugeot vertegenwoordigd.

Uit de handen van directeur-generaal Jan Sap en onder aanwezigheid van Sofi Van Ussel, directeur van Unizo Antwerpen, ontving Michel Termens het Gouden Unizo Ereteken voor zijn jarenlange inzet. Van het bestuur van Unizo Willebroek kreeg hij 10 euro per dienstjaar. Dat levert een mooi bedrag van 320 euro op in de vorm van Willebroekse Kadobons om de lokale economie te ondersteunen.