startersroadshowIedereen die een eigen zaak wil opstarten, wordt door zelfstandigenorganisatie Unizo en Agentschap Innoveren en Ondernemen uitgenodigd voor de Startersroadshow. Het Mechelse Technopolis is één van de locaties in Vlaanderen waar de Unizo Startersroadshow donderdagavond 28 mei halt houdt. Gedurende deze avond krijgen de aanwezigen heel wat informatie en advies omtrent de opstart van een eigen onderneming.

Op de Startersroadshow kan elke startende ondernemer zich laten informeren, inspireren en adviseren voor de opstart van zijn eigen zaak. Vanaf 18 uur kunnen ze terecht op de adviesmarkt waar ze advies kunnen krijgen over een tiental belangrijke thema’s van de aanwezige experts. Enkele van deze thema’s zijn: financiering & steunmaatregelen, personeel, marketing & communicatie, sociale zekerheid, energie & duurzaamheid,… . Als extraatje krijgt iedere startende ondernemer ook een hoop checklists, praktische tips en een gratis inspiratieboek mee naar huis.

Om 20 uur start de interactieve liveshow van 100 minuten waarin startende ondernemers ondergedompeld worden in de leefwereld van enkele ervaren ondernemers. Met hun nuttige tips en eigen verhalen proberen zij op hun beurt de startende ondernemers te informeren en te inspireren. Deze liveshow wordt in goede banen geleidt door presentatrice Erika Van Tielen.

Op de website www.startersroadshow.be vind je meer informatie of bekijk het teaserfilmpje https://www.youtube.com/watch?v=M6LJV_LXO-I. Wie er donderdagavond 28 mei wil bijzijn, kan zich gratis inschrijven via www.startersroadshow.be.