Unizo maakt werk van persoonlijke dienstverlening in Mechelen. De organisatie slaat de handen in elkaar met het stadsbestuur van Mechelen, ECO-koeriers, Mest, Buggybookers en Sendr en opent een pop-up kantoor in hartje Mechelen. Een medewerker van Unizo provincie Antwerpen zal vanaf nu steeds aanwezig zijn in Mechelen Troef! aan de Bruul op donderdagen en vrijdagen van 12 tot 15 uur. Ondernemers en ondernemers in spe kunnen daar terecht. Advies op andere momenten is eventueel ook mogelijk, maar dan moet een afspraak worden gemaakt.

Unizo provincie Antwerpen heeft een vast kantoor in Antwerpen. Met een pop-up kantoor zoals in Mechelen komt de organisatie naar de lokale ondernemer toe. De bedoeling is hiermee een boost te geven aan het kernversterkend beleid dat de stad samen met Unizo en haar stakeholders uitrolt. De tijdelijke ruimte in Mechelen is bemand door ondernemers voor ondernemers.

In de provincie Antwerpen steeg het aantal starters sinds vorig jaar met 4,8% tot 12.507 starters. Unizo wil hier kort op de bal spelen en naar de ondernemers zelf toe stappen met antwoorden en begeleidingstrajecten op maat van elke ondernemer.

“Met de pop-up spelen wij onze joker uit om in het arrondissement Mechelen de Unizo-werking te versterken. Daarmee willen we zichtbaarheid geven aan alle kleuren in het ondernemerspel. We hopen hier alle ondernemers, van vrije beroepers over handelaars tot KMO-bedrijven, te mogen verwelkomen. We staan klaar om naar de noden van de ondernemer te luisteren”, aldus Sofi van Ussel, directeur van Unizo provincie Antwerpen.