NIJLEN/HEIST/SINT-KATELIJNE-WAVER – Hoorcentrum Aerts, met hoofdkantoor in Herentals maar ook vestigingen in Nijlen, Heist-op-den-Berg en Sint-Katelijne-Waver, is de derde winnaar van Het Hart voor Ondernemers, toegekend door Unizo Neteland.

Unizo Neteland bewondert het groeitraject van zaakvoerder Tom Aerts en zijn team. “Hij is een ondernemer die vanuit zijn bakermat Herentals met een hart voor de regio onderneemt maar daarbuiten ook naam en faam maakt. Zo zetelt Tom als enige Belg in de raad van bestuur van EUHA (de Europese vakorganisatie van hoorapparaten).”

Luisteren naar klanten

Hoorcentrum Aerts toont volgens Unizo Neteland dat je als handelaar ook mag dromen en ambities koesteren. “Met 11 vestigingen kan Hoorcentrum Aerts vandaag al terugblikken op een schitterend parcours. Het is een terechte winnaar die als geen ander ‘luisteren naar zijn klanten, zijn team en andere stakeholders’ in de dagelijkse praktijk omzet.“

De winnaar van Het Hart voor Ondernemers moet blijk geven van gedurfd en betrokken ondernemerschap en een positieve uitstraling hebben over de gemeentegrenzen heen.