Unizo lauwert vanavond KMO-laureaat 2014-2015

KMOIn Be-Lounge in Willebroek reikt Unizo vanavond de trofeeën KMO-laureaat en Beloftevolle KMO 2014-2015 uit. Het is niet toevallig dat de prijs vandaag wordt uitgereikt. Unizo koos er met opzet de Dag van de Ondernemer voor uit.

“Met de wedstrijd KMO Laureaat willen we in de eerste plaats het ondernemerschap stimuleren en de essentiële rol van KMO’s in de verf zetten. Zij zorgen voor maar liefst 69% van alle tewerkstelling in ons land en 62% van de toegevoegde waarde”, zegt Unizo-topman Karel Van Eetvelt.

Naast de KMO Laureaat reikt Unizo tevens  de Beloftevolle KMO-prijs uit voor een jonge KMO die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel bezit. De winnaars krijgen hun award uit de handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois.

Van elke Vlaamse provincie is er een kandidaat voor de twee prijzen. Voor de provincie Antwerpen zijn dat het familiebedrijf Lambo Laboratoria uit Wijnegem (KMO Laureaat provincie Antwerpen) en b-token uit Retie (Beloftevolle KMO provincie Antwerpen.