KAPELLE-OP-DEN-BOS – Unizo Kapelle-op-den-Bos begint met een schone lei. Het nieuwe bestuur, onder leiding van Jurgen Potoms, gaat van start met een aangepaste missie en visie. Met VolleVaartKapelle, winkelen, beleven, ondernemen, wil de lokale afdeling toekomstige uitdagingen in de gemeente aangaan.

VolleVaartKapelle wil de gemeente op de kaart zetten door events, acties, creativiteit, shopdynamiek en algemene beleving te realiseren. Daarvoor rekent het op een groeiend aantal enthousiaste ondernemers, handelaars en talenten, maar ook op een structurele samenwerking met de gemeente en Eternit, de grootste werkgever in Kapelle-op-den-Bos.

Jurgen Potoms, zaakvoerder van Mels Wardrobe en nieuw boegbeeld van Unizo Kapelle-op-den-Bos: “Ik ben fier dat men mij gevraagd heeft en dat ik in de voetsporen van mijn vader kan treden. Hij is 20 jaar geleden zelf jarenlang voorzitter geweest. De tijden zijn nu serieus veranderd. Het is een uitdaging om als individu, bedrijf of organisatie mee te zijn en te blijven. Ook als consument krijg je een overvloed aan prikkels en keuzes. Daar moet je als ondernemer rekening mee houden.”

Een eerste verwezenlijking komt er al tijdens de traditionele braderij op 7 september die samenvalt met de kermis. “Er zal worden ingezet op live optredens, dj’s, podia, street art en straatartiesten. VolleVaartKapelle wil dan ook samenwerken met verenigingen, actievelingen en creatievelingen voor de uitbouw van het vernieuwde feestweekend.”