RUMST/TERHAGEN – Het hoofdkantoor van de UniPartners Group verhuist naar een knap gerestaureerd herenhuis aan de Kardinaal Cardijnstraat in Terhagen (Rumst). Het unieke pand krijgt daarmee een nieuwe zakelijke bestemming, maar de authenticiteit van het gebouw blijft behouden.

UniPartners Group, gespecialiseerd in IT & Finance Services, is de jongste jaren sterk gegroeid. De groep telt ondertussen ruim 160 medewerkers. Dit zijn vooral consultants die IT- of financeprojecten uitvoeren voor trouwe klanten in verschillende sectoren. Daarnaast biedt de UniPartners Group met RACS een gebruikersvriendelijk en analytisch financieel management systeem voor bedrijven aan.

Vanaf 1 mei wordt de dienstverlening van zowel UniPartners als RACS ondersteund vanuit het nieuwe hoofdkantoor. Het gedreven directieteam en de dynamische ploeg administratieve collega’s vinden er hun vaste stek, de consultants zijn er altijd welkom.

Groei

“We waren al een tijdje op zoek naar een grotere kantoorruimte”, zegt Walter Van den Eynde, ceo van de UniPartners Group. “De ligging was een belangrijke voorwaarde omdat we makkelijk bereikbaar willen zijn, maar het gebouw moest vooral voldoende ruimte bieden voor onze groeiambities. We werken continu aan een nieuwe instroom van jonge én van meer ervaren consultants, dus we verwachten de komende jaren steeds meer plaats nodig te hebben.”

Het statige herenhuis in Terhagen, dat dateert van 1902, voldoet op alle vlakken. Het interieur en de mooie tuin vormen samen de ideale locatie voor de frequente opleidingen en events die de UniPartners Group organiseert.

Walter Van den Eynde: “We zochten en vonden een gebouw dat uitstraalt wie we zijn. Onze aanpak is krachtdadig en resultaatgericht, maar de focus ligt op de mensen met en voor wie we werken. Het huis is een nieuwe thuis voor de collega’s. Waar verbondenheid, ontspanning en inspanning extra gestimuleerd worden. En waar ook klanten en andere bezoekers met een lekkere koffie warm onthaald kunnen worden.”