servicoUNIGLOBE Belux Travel uit Mechelen en softwarespecialist Servico uit Putte hebben hun samenwerking hernieuwd.

Sinds 2001 werken de 15 UNIGLOBE-kantoren met Servico’s reisbureaupakket SwingTravel. In 2010 stapten de kantoren over naar de Cloud oplossing die Servico biedt. Dit voorjaar vroeg UNIGLOBE Travel om een aanpassing die hen in staat moet stellen om optimaal aan de wensen van de klanten te voldoen en om de interne werking in de kantoren te optimaliseren. Na een grondig analyse van de behoeften resulteerde dit in een nieuw samenwerkingsakkoord tussen Servico en UNIGLOBE Travel. Eric Moons, zaakvoerder van Servico: “Het contract omvat een zeer belangrijke bijkomende software-ontwikkeling, specifiek om de productiviteit in de Uniglobe kantoren te versterken. De implementatie van de bijkomende software vindt plaats in de eerste helft van 2016. Voor UNIGLOBE Travel betekent dit een grote stap vooruit in zijn ICT-werking. Servico daarentegen verstevigt zijn positie in de markt van de zakenreiskantoren.”

Softwarebedrijf Servico is al gespecialiseerd in administratieve software voor reisbureaus en touroperators. Sinds een drietal jaren is Servico ook erg actief in het ontwikkelen van websites met e-commerce faciliteiten.

UNIGLOBE is een internationale franchise-onderneming van reisbureaus, gespecialiseerd in de verkoop van reizen aan bedrijven. Dit omvat vooral de verkoop van vliegtuigtickets, maar ook het regelen van huurauto’s en hotels. Het hoofdkantoor van UNIGLOBE Belux is gevestigd in de De Merodestraat in Mechelen.