Uitbaters Delhaizes Lier halen nog een winkel binnen

overnameDe familie Hoeck, die als zelfstandige uitbater de AD Delhaize Pallieter en Proxy Zimmer in Lier runt, en ook de AD-vestigingen in Mol en Herselt, krijgt er nog een winkel bij. De familie zal in de toekomst ook de Delhaize supermarkt in Lommel uitbaten, die vanaf 2 juni een AD Delhaize wordt.

In het sociaal akkoord van eind februari 2015 in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou worden stopgezet en dat er hiervoor een zelfstandige uitbater zou worden gezocht. Na supermarkt Verhaeren, Berlaar en Turnhout is dit al de vierde Delhaizesupermarkt waarvoor een overnemer is gevonden. Voor de andere vijf winkels loopt de procedure nog.

De familie Hoeck is opgetogen over de overname. “Wij zijn zeer tevreden dat Delhaize de samenwerking met ons als zelfstandige uitbaters uitbreidt. Hiermee bevestigt Delhaize tegelijk ook het vertrouwen in onze medewerkers en dat maakt ons extra trots. De klanten van de nieuwe AD Lommel zullen onmiddellijk kunnen genieten van optimale service, kwaliteit en een ruim aanbod, dankzij onze ervaring in onze bestaande winkels. Net zoals in onze andere winkels komt er een eigen beenhouwerij, en een bedieningstoog waar onze klanten verse charcuterie en kazen kunnen laten versnijden.”