nekkerhalEr komen twee nieuwe beurzen naar de Nekkerhal – Brussels North in Mechelen. De houtbeurs Hout & Habitat verhuist van Antwerp Expo naar Mechelen en volgend jaar vindt eveneens in de Nekkerhal voor het eerst de lifestylebeurs Spring@Countryside plaats.

Easyfairs is de nieuwe eigenaar van de bouwbeurs Wonen die jaarlijks plaatsvindt in de Nekkerhal – Brussels North. Elke editie staan 250 exposanten klaar om de 20.000 bezoekers de nieuwste technieken en trends in de bouw-en interieursector te tonen. De editie 2017 vindt plaats van 28 januari tot en met 5 februari.

Naar aanleiding van de overname van Wonen vindt de beurs Hout & Habitat – met focus op hout en natuurlijke materialen om mee te bouwen en te wonen – niet langer plaats in Antwerp Expo, maar wordt ze als aparte zone geïntegreerd in Wonen.

Easyfairs lanceert daarnaast nog twee nieuwe initiatieven: Spring@Countryside en Inside Out. Met deze evenementen mikt Easyfairs op een doelgroep van mensen met interesse in (ver)bouwen, interieur, tuin en lifestyle. De groep organiseert nu al de beurzen Bis, Bouw & Reno, Bois & Habitat, Energie & Habitat, Batireno en Countryside+ en wordt met de uitbreiding van haar portefeuille meer dan ooit partner van de bouw-, interieur- en lifestylesector.

De nieuwe landelijke lifestylebeurs Spring@Countryside (van 24 tot en met 27 februari 2017 in de Nekkerhal) is de lente-editie van de vaste waarde Countryside+ die elke herfst plaatsvindt in Flanders Expo Gent. Het event staat garant voor een fris, nieuw aanbod uit de wereld van wellness, interieur, gastronomie, toerisme en ambachten, en brengt ook inspirerende en praktische workshops.

Het tweede nieuwe initiatief van Easyfairs in de sector is Inside Out (interieur, tuin en zwembad) van 11 tot en met 19 maart 2017 in Flanders Expo Gent.

manouManou Van der Brempt, Head of Event Unit, omschrijft de evolutie van Easyfairs: “Easyfairs streeft er altijd naar om de bezoeker centraal te stellen. De mensen zijn vandaag in een gedigitaliseerde maatschappij op zoek naar relevante informatie, inspiratie, beleving en menselijk contact om hun plannen af te toetsen en de juiste beslissingen te nemen. De nieuwe initiatieven Wonen, Spring@Countryside en Inside Out spelen in op deze noden en begeleiden de mensen in hun zoektocht naar een ideale thuis.