In de Mechelse zomerbar Komeet zal de bestel- en betaalapp tsjing van het gelijknamige Mechelse bedrijf worden gebruikt om het bestellen en betalen van lekkers vlot te laten verlopen. Tsjing is blij met deze eerste Mechelse locatie, die een springplank kan zijn naar de Mechelse horeca. De uitbreiding van de klantenportefeuille leidde bij tsjing tot een uitbreiding van het wagenpark. Er werd gekozen voor MINI’s van Juma Group, die werden overhandigd op de Comet-site.

Tsjing werd de afgelopen twee jaar ingezet op events, zoals onlangs nog met veel succes op het B2B-event Mechelen Leeft in Technopolis. Sinds eind maart focust tsjing vooral op de horecamarkt, met o.a. Il Cardinale in Lier. “Bij een uitbreiding van de klantenportefeuille hoort een uitbreiding van het team en dus ook van onze vloot”, aldus Mark Willems, CEO en oprichter van tsjing. “Het tsjing-team bestaat vandaag uit 7 jonge dames en heren, en daar komt tegen eind augustus nog iemand bij. We vonden het wel gepast om de aflevering van onze nieuwe MINI’s bij Komeet te laten plaatsvinden omdat Komeet als eerste van de hopelijk vele Mechelse horecazaken de uitgebreide voordelen van het tsjing concept zal kunnen ervaren.”

Dat tsjing kiest voor MINI en Juma Group, is een gevolg van succesvol netwerken. “Ik kwam toevallig in contact met Fleet Manager Jakob Mignon van Juma tijdens een Jong Voka event bij Eneco. Zijn oprechte enthousiasme na mijn introductie van tsjing was aanstekelijk. We waren  op zoek naar geschikte wagens voor ons business development team en om onze tsjing brand te verspreiden over heel Vlaanderen. Het ontbrak mij aan tijd om voorstellen op te vragen bij verschillende concessies en leasingmaatschappijen. Jakob maakte ons een aantrekkelijk voorstel en vroeg offertes op bij de verschillende leasingmaatschappijen. Het resultaat vertaalde hij naar een vergelijkende tabel met advies. Ik moest alleen nog een mailtje sturen ter bevestiging. Dit soort ontzorging heeft een start-up als tsjing nodig. Start-ups zijn immers per definitie sterk onderbemand tijdens de eerste levensjaren. Met Juma Group hebben we nu ook een mobiliteitspartner aan onze zijde.”

Jakob Mignon, Fleet Manager voor de BMW/MINI Juma Group in Mechelen en Leuven: “Het is denk ik mede vanuit mijn persoonlijke fascinatie voor start-ups dat dit een fijne en constructieve samenwerking werd, in samenwerking met mijn kersverse collega binnen de Juma Group Merel Bruggemans van de MINI Store in Leuven.”