Tricks for Bricks, een jong marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in de commercialisatie van vastgoedprojecten, lanceert de verkoop van woonproject Vaartlink in Willebroek. Dit project wordt gerealiseerd door Investpro uit Heffen.

De naam van het project verwijst naar zijn ligging tussen de Van Landeghemstraat, één van de belangrijkste centrumstraten van de gemeente, en de vaart. Het inbreidingsproject Vaartlink omvat in totaal 61 wooneenheden die in drie fasen worden gebouwd. In het woonproject is er een mix van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, van 65 m² tot 150 m², met elk een ruim terras. Op de hoogste verdiepingen bevinden zich de 9 penthouses. In de kelder zijn er 54 autostaanplaatsen en 61 fietsenstallingen.

Mobiliteit

Het nieuwe woonproject is goed bereikbaar. Via Willebroek Noord ligt Vaartlink met de auto op minder dan 5 minuten van de A12 en op minder dan een half uur van Antwerpen en Brussel. Zelfs Brussels Airport is door de centrale ligging van Willebroek zeer dichtbij. Het Willebroekse treinstation ligt slechts één straat ver. Een bewoner van Vaartlink staat op minder dan 5 minuten op een autoweg, in een treinstation, op de markt of middenin het groen van Het Broek.

Dit is een project van Investpro, met hoofdkantoor in Heffen, dat al ruim 20 jaar niet-alledaagse vastgoedprojecten ontwikkelt. Het bedrijf streeft ernaar om comfortabele en stijlvolle eigendommen aan te bieden die een meerwaarde bieden door hun ligging, duurzaamheid en energievriendelijkheid.

De commercialisatie van Vaartlink is in handen van Tricks for Bricks. Dit jonge bedrijf combineert marketing en verkoopdiensten onder één dak.