Glenn Roggeman (AED Group) is keynote speaker bij uitreiking Trends Gazellen

Glenn Roggeman

Glenn Roggeman

Glenn Roggeman, CEO van AED Group uit Willebroek, geeft de keynote speech bij de uitreikingsceremonie van de Trends Gazellen 2016. Die vindt plaats op woensdag 16 maart in Tour & Taxis.

“De organisatie heeft Glenn gevraagd als keynote speaker, omdat ze vooral zijn ondernemersverhaal zo boeiend vindt”, zegt Filip Van Vlem, International PR & Communications Manager van AED Group. “Als vroege schoolverlater ontwikkelde Glenn zijn passie voor de AV-wereld, en ondertussen heeft hij een mooie en bloeiende bedrijvengroep uitgebouwd.”

“Na 30 jaar is AED één van de meest toonaangevende bedrijven in de audiovisuele industrie wereldwijd geworden. Glenn is erin geslaagd om met zijn visie en aanpak de sector te professionaliseren en te standaardiseren. Vandaag werken er 300 medewerkers bij AED-vestigingen in 5 landen.”

De bedrijven in de AED-groep werken uitsluitend voor de professionele AV-markt. “Maar na de overname van Alfacam heeft de rode driehoek (het AED-logo) ook bij het grote publiek bekendheid gekregen door AED Studios in Lint, het grootste mediacomplex in de Benelux.”

Bij de Antwerpse Trends Gazellen eindigde AED Rent op 27 bij de Grote Gazellen en AED Display staat op een mooie zevende plaats bij de Middelgrote Gazellen. “Uiteraard zijn wij zeer blij met de dubbele nominatie van zowel AED Rent (de verhuurafdeling van professioneel licht, audio, video, rigging en trussing) als van AED Display (verhuur en verkoop van professionele projectoren, LED-walls, schermen, video-toepassingen en professionele camera’s)”, zegt Filip Van Vlem. “We kijken uit naar het resultaat.”