MECHELEN – ERCG Benelux, marktleider in fleet management in België en gevestigd in Mechelen, heet vanaf nu TraXall Belgium. Deze naamswijziging moet leiden naar een verhoogde zichtbaarheid op Europees vlak en een nog grotere verankering bij lokale klanten.

TraXall Belgium heeft meer dan 13.000 auto’s in beheer over heel België en is daarmee marktleider in fleet management of vlootbeheer in ons land. Het is een dochter van TraXall France.

De naamswijziging van het bedrijf is een gevolg van een versterking van de commerciële strategie van het partnership TraXall International, Ze moet zorgen voor meer Europese bekendheid, maar ook voor een grotere verankering bij lokale klanten. Dat wordt benadrukt door de slogan Local management, Global view.

Extra boost

“Enkel onze naam is gewijzigd, voor onze bestaande klanten verandert er niets. Maar het spreekt voor zich dat dit wel een extra boost geeft binnen onze firma”, zegt David Van Horenbeeck, Business Unit Manager van TraXall Belgium. “Elk van onze 15 werknemers zet dagelijks zijn beste beentje voor om klanten en bestuurders verder te helpen, en voor de verdere uitbouw van de firma zoeken we nog nieuwe werknemers. Bij die zoektocht naar (lokale) werknemers spelen we de troef uit dat er in het Mechelse geen grote files zijn. Onze focus ligt op fleet management services, maar mobiliteit is dan niet meer veraf.”